Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Γλυκά Νερά / Επικήρυξαν τους δράστες με 300.000 ευρώ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Επικήρυξαν τους δράστες με 300.000 ευρώ

Περιπολικό στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Με ποσό ύψους 300.000 ευρώ επικήρυξε η κυβέρνηση τους δράστες της φριχτής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή θπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, «προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής».

«Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίνεται για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην ελληνική κοινωνία, ακόμα και σε ό,τι αφορά στο έγκλημα» σημείωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η Ελληνική Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν σε βάθος όλες τις πτυχές του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να φθάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

«Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας» δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή, παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας», ανέφερε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος σε σχετικό βίντεο.

https://youtu.be/bZBs3O4lkIE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL