Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.7°C19.3°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.1°C14.5°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
17.7°C19.9°C
0 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Lockdown / Τι SMS έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να πάει στην Καλαμάτα;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Lockdown / Τι SMS έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να πάει στην Καλαμάτα;

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Talk of the town έγινε στην Καλαμάτα η επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη με στελέχη του οίκου Dior με αποτέλεσμα να μονοπωλούν τα ρεπορτάζ στα τοπικά μέσα.

Μόνο που το ερώτημα είναι, με δεδομένο ότι απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, με τι sms μετακινήθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα απαγορευτικά μέτρα επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό μόνο για λόγους υγείας, για τελετή κηδείας,  για επικοινωνία γονέων με τα τέκνα τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδευσε στην Καλαμάτα στελέχη του οίκου μόδας Dior με επικεφαλής την καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Chiuri και επισκέφθηκαν τη Συλλογή ελληνικών ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας eleftheriaonline τα στελέχη του μεγάλου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή «Βικτωρία Γ. Καρέλια», καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Το ερώτημα θα πρέπει να απαντηθεί με δεδομένο, ότι η Τροχαία επέβαλε πρόστιμο σε καρκινοπαθή που μετακινήθηκε από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για να κάνει χημειοθεραπεία.

Μαξίμου: Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήρε άδεια από τον Χαρδαλιά

Αγωνιώδης αλλά και προκλητική είναι η προσπάθεια των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, να δικαιολογήσουν τη νέα εξόρμηση εν μέσω lockdown, της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Καλαμάτα.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον Τύπο οι συνεργάτες του πρωθυπουργού έσπευσαν να δηλώσουν ότι «η χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία».

Μέσω διαρροής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι συνεργάτες συνέχισαν με τις φτηνές δικαιολογίες «το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!» κατέληξαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL