Live τώρα    
Γάζα / Η Πορτογαλία αναγνωρίζει το Παλαιστινιακό κράτος 
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γάζα / Η Πορτογαλία αναγνωρίζει το Παλαιστινιακό κράτος 

Παλαιστίνη παλαιστινιακή σημαία
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/RICCARDO ANTIMIANI)

Η Πορτογαλία αναγνωρίζει το Παλαιστινιακό κράτος, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Εξωτερικών Πάουλο Ρανγκέλ, με τη χώρα του να ακολουθεί τη Βρετανία, τον Καναδά και την Αυστραλία και να προηγείται άλλων χωρών που ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν στην αναγνώριση αυτή σήμερα Δευτέρα.

«Η αναγνώριση του Κράτους της Παλαιστίνης είναι η επίτευξη μιας θεμελιώδους, συνεκτικής και ευρέως αποδεκτής πολιτικής», δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη ενόψει της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

«Η Πορτογαλία υποστηρίζει τη λύση των δύο κρατών ως τη μόνη οδό για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη, μια ειρήνη που ευνοεί τη συνύπαρξη και τις ειρηνικές σχέσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης», πρόσθεσε.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0