Live τώρα    
Χίος: Για παρακώλυση συγκοινωνιών οκτώ άτομα που εμπόδιζαν μεταφορά προσφύγων και μεταναστών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χίος: Για παρακώλυση συγκοινωνιών οκτώ άτομα που εμπόδιζαν μεταφορά προσφύγων και μεταναστών

Ταυτοποιήθηκαν σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας οκτώ άτομα ηλικίας από 29 έως 66 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

   Οι παραπάνω μαζί με άλλα άτομα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, διατάραξαν την ομαλή λειτουργία κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων και παρεμπόδισαν τη διεξαγωγή κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή Χαλκειός στη Χίο, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

   Επίσης σε διαθεσιμότητα τέθηκε από την υπηρεσία του κάτοικος του χωριού Χαλκειός εν ενεργεία πυροσβέστης, ο οποίος συμμετείχε στην παραπάνω διατάραξη της κυκλοφορίας στο δρόμο προς τον καταυλισμό της ΒΙΑΛ. Όπως έγινε γνωστό θα ακολουθήσει ένορκη διοικητική εξέταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0