Live τώρα    
Μάριος Φραγκούλης / Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα - Ακυρώνεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάριος Φραγκούλης / Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα - Ακυρώνεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα
Instagram/mariofrangoulis

Ατύχημα είχε ο Μάριος Φραγκούλης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής που ενημέρωσε ότι ακυρώνεται η συναυλία του ερμηνευτή με τη Γιώτα Νέγκα.

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές.

Και προστίθεται ότι «σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0