Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ο νεαρός ηθοποιός Πάνος Νάτσης μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του όταν συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα, την ώρα που επέστρεφε από το σπίτι της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία είχε γενέθλια.
Ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε αυτήν την περίοδο στο θέατρο Ήβη στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του».
Οι συνθήκες του δυστυχήματος θα διερευνώνται από την Τροχαία, σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο φαίνεται να υπάρχει παραβίαση προτεραιότητας είτε από τον ίδιο είτε από τον οδηγό του φορτηγού. Άγνωστο παραμένει αν ο Πάνος Νάτσης φορούσε κράνος.
Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του
Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook
Ο Πάνος Νάτσης είχε γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.
Το 2015 συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» αλλά και στο επεισόδιο «Κόκκινο» της «10ης Εντολής».
Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ενώ στην τηλεόραση τον έχουμε δει ακόμη στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» όπου ενσάρκωσε το ρόλο του Κωνσταντή αλλά και στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».