Live τώρα    
ΠΑΡΑΓΩΓΗ DVD ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ / Ψηφιακός ήχος και εικόνα από τον "Φάουστ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΑΡΑΓΩΓΗ DVD ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ / Ψηφιακός ήχος και εικόνα από τον "Φάουστ"

Σε ένα ακόμη βήμα, συνηθισμένο για τα μεγάλα λυρικά θέατρα του εξωτερικού, καινοφανές όμως για τη χώρα μας, προχώρησε πρόσφατα η Εθνική Λυρική Σκηνή, κυκλοφορώντας το πρώτο DVD που περιέχει μαγνητοσκοπημένη μια δική της παράσταση.

Πρόκειται για την επιτυχημένη παραγωγή της όπερας του Σαρλ Γκουνό Φάουστ, η οποία παρουσιάστηκε το 2012 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μουσική διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Μύρωνα Μιχαηλίδη και σκηνοθεσία του διευθυντή του Μπαλέτου της Ρενάτο Τζανέλλα.

Στη μαγνητοσκόπηση εμφανίζονται οι Έρικ Κάτλερ (Φάουστ), Αλεξία Βουλγαρίδου (Μαργαρίτα), Παάτα Μπουρτσουλάτζε (Μεφιστοφελής), Δημήτρης Πλατανιάς (Βαλεντίνος), Δημήτρης Κασιούμης (Βάγκνερ), Ειρήνη Καράγιαννη (Ζήμπελ) και Ινές Ζήκου (Μάρθα), ενώ συμμετέχει η Ορχήστρα, η Χορωδία και το Μπαλέτο της ΕΛΣ.

Η παράσταση μαγνητοσκοπήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 2012, σε τηλεσκηνοθεσία Μιχάλη Νταή. Το DVD, που είναι παραγωγή της ΕΛΣ, είναι διπλό, συνοδεύεται από δίγλωσση έκδοση (ελληνικά, αγγλικά), ενώ υπάρχουν υπότιτλοι σε πέντε γλώσσες, καθώς και εντυπωσιακές φωτογραφίες της παραγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0