Live τώρα    
Νίκος Φωτόπουλος / Ανοιχτή επιστολή στο Νίκο Ανδρουλάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκος Φωτόπουλος / Ανοιχτή επιστολή στο Νίκο Ανδρουλάκη

Νίκος Φωτόπουλος

Ο Νίκος Φωτόπουλος σε ανοικτή επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη αποκαλύπτει τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη δεξιά στη ΓΣΕΕ και το νέο προεδρείο που ετοιμάζει ο Παναγόπουλος με τη ΔΑΚΕ με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ενώ υπάρχει προοδευτικό ψηφοδέλτιο. Κλείνοντας ο Νίκος Φωτόπουλος αναρωτιέται:«είναι καλύτερος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ ένας ΔΑΚΙΤΗΣ ένας δεξιός παρά ο Κώστας Γενιδουνιας που είναι απολυμένος για τη συνδικαλιστική του δράση και βασικός μάρτυρας στη δίκη των Τεμπων;»

Αναλυτικά η επιστολή του Νίκου Φωτόπουλου:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ. 

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Σε σχέση με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την 4ημερη εργασία  με σεβασμό στον κύριο Ανδρουλακη, έχω να πώ τα εξής: Κύριε Ανδρουλακη  πριν κάνετε την πρόταση για την 4ημερη εργασία πρέπει να  σας θυμίσω ότι αυτός που έβαλε πλάτη  στο ΣΕΒ και τη ΝΔ να μας καταργήσει το πενθήμερο και να φέρει το εξαήμερο,
αυτός που έβαλε πλάτη να καταργηθεί το 8ωρο και να έρθουν οι απλήρωτες υπερωρίες, αυτός που έβαλε πλάτη να ψηφιστεί το κατάπτυστο 13ωρο είναι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ  που εσείς  και όλα τα στελέχη σας  καταπίνοντας αμάσητα τα όσα λέγατε πριν δύο μήνες ( αναστείλατε την κομματική του ιδιότητα και ζητήσατε  την παραίτηση του ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΘΕΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, με μια στάση απίστευτης υποκρισίας και ανακολουθίας τρέξατε να τον στηρίξετε!!!

Κύριε Ανδρουλακη είναι ή δεν είναι έτσι; ΕΙΝΑΙ.

Κύριε Ανδρουλακη πριν δύο μήνες  ο τομέας συνδικαλιστικού  του κόμματος σας είχε βγάλει μια σειρά ανακοινώσεων που καταμαρτυρούσαν τα μύρια όσα στον κύριο Παναγοπουλοα (μέχρι σκουριά τον αποκαλούσαν)και στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αθήνας για τους λόγους που επικαλούνταν κατέβασαν χωριστό ψηφοδέλτιο!!
Τώρα στο συνέδριο της ΓΣΕΕ  ξαναλέω (χωρίς να έχουν αρθεί οι λόγοι που ζητούσατε την παραίτηση του) δεν  γνωρίζετε ότι όλα τα στελέχη σας  και μέσα σε αυτά 4 μέλη της κεντρικής σας  επιτροπής σε μια λογική ΕΙΠΑ- ΞΕΙΠΑ και για βόλεμα  μοιράζοντας καρεκλιτσες έτρεξαν να στοιχηθούν  πίσω του;;;

Κυριε Ανδρουλακη λέτε ότι δεν θα συγκυβερνήσετε  με τη ΝΔ. 

Λέτε ότι δεν θα συνεργαστείτε με τη δεξιά. Σας ρωτώ λοιπόν:
Δεν γνωρίζετε ότι τη Δευτέρα (ενώ υπάρχει δυνατότητα συγκρότησης προοδευτικού προεδρείου στη ΓΣΕΕ)  ο κ Παναγοπουλος που όλα τα στελέχη σας θα ψηφίσουν για πρόεδρο ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ  παει να κάνει προεδρείο με τη ΔΑΚΕ! Δηλαδη με τη ΔΕΞΙΑ!
Αν δεν το γνωρίζετε, τώρα που το μάθατε προτίθεστε να κάνετε κάτι ή θα το αφήσετε να περάσει και αυτό;
Κύριε Ανδρουλακη με πράξεις αποδεικνύουμε αν αυτά που λέμε τα εννοούμε!
Κύριε Ανδρουλακη είναι καλύτερος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ ένας ΔΑΚΙΤΗΣ ένας δεξιός παρά ο Κώστας Γενιδουνιας που είναι απολυμένος για τη συνδικαλιστική του δράση και βασικός μάρτυρας στη δίκη των Τεμπων;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0