Συνέντευξη στο 10 με τόνο στο ΕΡΤ News με τον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Παπαμιχαήλ παραχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και Αντιπρόεδρος της LEFT Κώστας Αρβανίτης επισημαίνοντας ότι υπήρξε «αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος του 2023» που χρησιμοποίησε ως βραχίονες το predator και τον ΟΠΕΚΕΠΕ και για όλα αυτά την ευθύνη έχει ο κ. Μητσοτάκης.
Απόσπασμα και σημεία από τη συνέντευξη του Κώστα Αρβανίτη
Ο κος Μητσοτάκης είναι το «Βαθύ Κράτος»
Μιλάμε ξεκάθαρα για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος του 2023 με έναν μηχανισμό που χρησιμοποιούσε δύο βραχίονες:
Το predator κατασκόπευε, ο ΟΠΕΚΕΠΕ μοίραζε χρήμα. Για όλα αυτά την ευθύνη έχει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έχει έρθει η ώρα να φύγει.
Ο πόλεμος στο Ιράν αποκαλύπτει μια ακόμη φορά τη δραματική θέση της δεξιάς ευρωπαϊκής ηγεσίας και της επιλογής της να είναι ουρά των αμερικανικών συμφερόντων.