«Παραμένει ο κ. Γεωργιάδης στο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ στρέφεται κατά του Διεθνούς Δικαστηρίου;» διερωτάται καυστικά σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το γεγονός ότι ο Έλληνας υπουργός Υγείας, παραδέχθηκε ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο της Χάγης.
«Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα παραπολιτικά 90,1fm στην εκπομπή των κυρίων Ξενάκη και Σκουρή, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για τον Νετανιάχου ότι είναι εγκληματίας πολέμου δήλωσε ότι είναι «ένα δικαστήριο που δεν το αναγνωρίζει ούτε το Ισραήλ ούτε οι ΗΠΑ και εγώ με δυσκολία το αναγνωρίζω, παίζει μόνο πολιτική, κακώς, πολύ κακώς» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Είναι αυτή η θέση της ελληνικής κυβέρνησης;
Είναι αυτή η θέση του Πρωθυπουργού;
Είναι αυτή η θέση της ΝΔ;
Παραμένει ο κ. Γεωργιάδης στο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ στρέφεται κατά του Διεθνούς Δικαστηρίου;» συνεχίζει δηκτικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Ο κ. Γεωργιάδης, ο προ εικοσαετίας επικριτής του Ισραήλ ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, σήμερα είναι πιο φανατικός και πιο σκληρός από τον IDF και τον Νετανιάχου.
Τι μένει σταθερό σε αυτή τη διαδρομή; Ο φανατισμός, η χυδαιότητα και η τοξικότητα» σημειώνει με νόημα η Κουμουνδούρου.