Live τώρα    
27°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
25.2°C27.9°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.6°C25.9°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
27 °C
25.0°C27.1°C
0 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
25.8°C26.4°C
4 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.9°C24.9°C
2 BF 50%
Χάρης Δούκας / Αιχμές κατά Ανδρουλάκη για την παραπομπή Μπατζελή στην Επιτροπή Δεοντολογίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χάρης Δούκας / Αιχμές κατά Ανδρουλάκη για την παραπομπή Μπατζελή στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα
(NTIME NEWS/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ)

Νέες αναταραχές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ. μετά την ανακοίνωση της παραπομπής της Κατερίνας Μπατζελή στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος, καθώς συνεργάτες του Χάρη Δούκα σχολίασαν πως «δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Οι συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων και μέλους του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αναφέρουν ειδικότερα:

«Δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όταν σε δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου (που είπε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με τους Βαρουφάκη-Κωνσταντοπούλου), του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας (που είπε ότι είναι γραφικοί όσοι μιλούν για εκλογές), της υπεύθυνης Πολιτικού Σχεδιασμού (που είπε ότι είναι "μνημόσυνο" οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη) και του μέλους του Πολιτικού Κέντρου (που είπε ότι ήταν λάθος η συνυπογραφή μας με την Κωνσταντοπούλου) δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ηγεσία, τότε δεν μπορεί να ασχολείται επιλεκτικά με μια δήλωση μέλους ΚΠΕ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL