Με την πλάτη στον τοίχο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και το κύμα λαϊκής οργής για το έγκλημα των Τεμπών, που εκφράστηκε μέσα από τις τεράστιες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού.
Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση απαιτώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μπει τέλος στην επιχείρηση συγκάλυψης, προκαλώντας τρόμο στο Μαξίμου, όπως μαρτυρούν και οι δηλώσεις πανικού κυβερνητικών στελεχών.
Η κυβέρνηση στη σκιά των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων και της λαϊκής αγανάκτησης για τα Τέμπη επιχειρεί τώρα να βρει ένα νέο αφήγημα για τη διαχείριση της εθνικής τραγωδίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη, αύριο Τετάρτη (29/1) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.