Δράση αλληλεγγύης προς τον ιρανικό λαό πραγματοποίησε την Τρίτη η Ευρωομάδα της Αριστεράς. Οι ευρωβουλευτές κρατούσαν πλακάτ μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου ζητώντας να σταματήσουν οι εκτελέσεις από το καθεστώς του Ιράν.
Οι ευρωβουλευτές της Αριστεράς δήλωσαν έτσι την αντίθεσή τους στη θανατική ποινή και τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το ιρανικό καθεστώς, εν όψει και του σχετικού ψηφίσματος που αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου την Πέμπτη, στο Στρασβούργο.

Δράση αλληλεγγύης προς τον Ιρανικό λαό από την Ευρωομάδα της Αριστεράς - Ενάντια στη θανατική ποινή και τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το ιρανικό καθεστώς, εν όψει και του σχετικού ψηφίσματος από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου αυτή την Πέμπτη, στο Στρασβούργο. pic.twitter.com/qhMSfM61qs
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 17, 2023