Live τώρα    
"Όχι και τόσο απαισιόδοξος" ο Σόιμπλε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Όχι και τόσο απαισιόδοξος" ο Σόιμπλε

Ο υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε υποστηρίζει ότι είναι πιθανή μια συμφωνία των δανειστών με την Ελλάδα για περαιτέρω εκταμιεύσεις. Δεν είναι ακόμη σίγουρος ότι θα επιτευχθεί, αλλά είναι "όχι και τόσο απαισιόδοξος", όπως δήλωσε χθες το βράδυ στο Βερολίνο. "Μπορούμε να τα καταφέρουμε" είπε.

Σύμφωνα με τον Σόιμπλε η τρέχουσα αξιολόγηση δεν ήταν τόσο δραματική όσο αυτή της περασμένης χρονιάς. Πιθανή είναι μια συμφωνία την ερχόμενη βδομάδα, πριν από το ελληνικό Πάσχα, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ζ.Μ. Ερό: Οι μεταρρυθμίσεις αποδίδουν

Εκφωνώντας το "Ελλάς - Γαλλία - συμμαχία" συνόψισε τις ελληνογαλλικές σχέσεις ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν Μαρκ Ερό κατά τη χθεσινοβραδινή κοινή συνέντευξή του με τον Νίκο Κοτζιά. Παράλληλα τόνισε ότι «οι μεταρρυθμίσεις έχουν κόστος για τον ελληνικό λαό, όμως έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς». Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα και η Γαλλία έχουν στρατηγική σχέση που θα εκφρασθεί και στον υπό διαμόρφωση οδικό χάρτη συνεργασίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0