Live τώρα    
Ορίστηκε η Χρ. Τρεμόντι του "έδωσα φακελλάκι" / Κόντρα Ποταμού - ΑΝ.ΕΛΛ. για την επικεφαλής του Επικρατείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ορίστηκε η Χρ. Τρεμόντι του "έδωσα φακελλάκι" / Κόντρα Ποταμού - ΑΝ.ΕΛΛ. για την επικεφαλής του Επικρατείας

Η Χρ. Τρεμόντι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛΛ.

Την ενόχληση του Ποταμιού προκάλεσε η τοποθέτηση της Χρ. Τρεμόντι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛΛ. Το Ποτάμι υποστήριξε ότι η 25χρονη ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς, περισσότερο γνωστή ως ιδρύτρια και πρόεδρος της οργάνωσης "Έδωσα φακελάκι", επιδίωκε συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κι ότι προσέγγισε τους ΑΝ.ΕΛΛ. όταν η πιθανότητα αυτή απομακρύνθηκε. Μάλιστα η Χρ. Τρεμόντι ήταν παρούσα στην εκδήλωση του Ποταμιού για τις συμμαχίες του στο θέατρο Αλκμήνη στις 4 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα, η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Στ. Ξουλίδου δεν θα είναι υποψήφια λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης των απαιτούμενων εγγράφων, κάτι που η ίδια απέδωσε σε "ανθρώπινο λάθος". Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Π. Καμμένος επισήμανε ότι θα αξιοποιήσει την Στ. Ξουλίδου σε κυβερνητικό πόστο μετά τις εκλογές. Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας τοποθετήθηκε ο απόστρατος αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., Γ. Κλειδέρης, ενώ στην τελευταία τιμητική θέση βρίσκεται ο Γ. Αβραμίδης, βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. την περίοδο 2012 - 2015, ο οποίος ήταν δεύτερος στην Α' Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Ο πρώην υφυπουργός Επικρατείας Τ. Κουίκ, επικεφαλής του Επικρατείας τον Ιανουαρίου, θα είναι δεύτερος στην Β' Αθηνών, ενώ ο Π. Σγουρίδης, πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, θα είναι δεύτερος στην Α' Θεσσαλονίκης. Στη Β' Θεσσαλονίκης πρώτος θα είναι ο Γ. Λαζαρίδης, ενώ στην Αττική πρώτος, στη θέση του Π. Χαϊκάλη, θα είναι ο Κ. Κατσίκης.

Άμεση κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών

Παράλληλα, ο Π. Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα επιμείνουν στην άμεση κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της μείωσης των μισθών των βουλευτών. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. κατήγγειλε από τη Λάρισα ότι "δυστυχώς από την αντιπολίτευση κυκλοφορούν κάποια σενάρια, μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφοβίσουν τους αγρότες". Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι "οι πραγματικοί αγρότες, εκείνοι που ζουν από την πρωτογενή παραγωγή, όχι απλώς δεν θα φορολογηθούν, αλλά θα ελαφρυνθούν οι υποχρεώσεις τους προς το κράτος".

Κώστας Παπαγιάννης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0