Live τώρα    
34°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
34 °C
32.6°C35.1°C
5 BF 28%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
33 °C
31.1°C33.7°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
31 °C
31.0°C31.0°C
1 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
31 °C
30.8°C32.2°C
5 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
33 °C
32.9°C32.9°C
0 BF 25%
Καλαμάτα / 61χρονος σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλαμάτα / 61χρονος σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ
(EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Διπλή ανθρωποκτονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/6) στη Σπερχογεία του δήμου Καλαμάτας στη Μεσσηνία, με δράστη έναν 61χρονο ο οποίος σκότωσε τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στους γονείς του με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Γείτονες άκουσαν φωνές από το σπίτι και ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζευγάρι των ηλικιωμένων βρέθηκε σήμερα το απόγευμα θανάσιμα τραυματισμένο μέσα στο σπίτι του, στην κοινότητα Σπερχογεία, του Δήμου Καλαμάτας.

Παράλληλα, αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες της οικογένειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ