Στη σύλληψη ενός Τούρκος υπηκόου, προχώρησαν σήμερα οι αρχές αναφορικά με τη διπλή δολοφονία που σημειώθηκε πέρυσι στη Γλυφάδα.
Ο ίδιος ήταν ήδη κρατούμενος για διοικητική απέλαση, καθώς δεν διέθετε έγγραφα παραμονής στη χώρα και αφού προέκυψαν νέα στοιχεία, ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε σήμερα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, καθώς οι έρευνες για τη διπλή δολοφονία συνεχίζονταν, οι αστυνομικοί εντόπισαν στοιχεία που συνδέουν τον εν λόγω άνδρα με το αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί για τη διαφυγή των δραστών.
Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει δύο άτομα. Πρόκειται για τον δεύτερο εκτελεστή και τον συνεργό του.
Κατά τη δολοφονική επίθεση στη Γλυφάδα που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2024 στη συμβολή των οδών Μικράς Ασίας και Λευκωσίας, έπεσαν νεκροί δύο άνδρες από την Τουρκία, ενώ τραυματίστηκε άλλο ένα άτομο από την ίδια χώρα.
Με βάση τις έρευνες των αρχών η υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τουρκικών συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος.
