Live τώρα    
Πέτρος Φιλιππίδης / Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο – Τι δήλωσε (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέτρος Φιλιππίδης / Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο – Τι δήλωσε (βίντεο)

Πέτρος Φιλιππίδης
screenshot

Για τις 11 Νοεμβρίου 2024 αναβλήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Ο κατηγορούμενος ζήτησε την αναβολή της δίκης λόγω κωλύματος των δικηγόρων του.

Αντίθετα, η υποστήριξη της κατηγορίας ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο διακοπής της δίκης σε άλλη δικάσιμο επισημαίνοντας ότι η καταγγέλλουσα θέλει να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και να μην εξακολουθεί να παραμένει σε εκκρεμότητα.

Η εισαγγελέας της έδρας από την πλευρά της ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής με το δεδομένο ότι η υπόθεση είναι πρωτοείσακτη στο ακροατήριο. Τελικά και το δικαστήριο ανέβαλε κατά πλειοψηφία με ψήφους 2 έναντι 1 για τις 11 Νοεμβρίου 2024.

Εξερχόμενος από το Εφετείο ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης, πλησίασε τους δημοσιογράφους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Εγώ ήρθα να σας πω μία καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά, μπροστά στις κάμερες μετά την καταδίκη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0