Live τώρα    
27°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
23.8°C28.2°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C25.5°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.0°C23.2°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.6°C24.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 41%
Γυναικοκτονία στο Μενίδι / Ατάραχος ο δράστης στο ξενοδοχείο μετά το έγκλημα (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στο Μενίδι / Ατάραχος ο δράστης στο ξενοδοχείο μετά το έγκλημα (βίντεο)

Ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι στο ξενοδοχείο περιμένει στην ρεσεψιόν
SCREENSHOT

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως σχετικά με τη γυναικοκτονία της 40χρονης μητέρας από τον πρώην σύζυγό της στο Μενίδι, με τον δράστη να δείχνει ατάραχος μετά το στυγερό έγκλημα. 

Πιο συγκεκριμένα σε βίντεο που πρόβαλε το Star φαίνεται ο 50χρονος, μετά την δολοφονία της 40χρονης να πηγαίνει στο ξενοδοχείο, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ο δράστης της γυναικοκτονίας περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, κρατά και ανοίγει το πορτοφόλι του. 

Έχει δε την ψυχραιμία να περιμένει προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του και να ανοίξει κουβέντα με την υπάλληλο. Στη συνέχεια, παίρνει το κλειδί και φεύγει με σταθερό βήμα προς το ασανσέρ.

Στην απολογία του, ο ίδιος θα ισχυριστεί για  αυτή τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, ότι οι κινήσεις του ήταν μηχανικές. «Περνούσε ένα ταξί, σήκωσα το χέρι, το σταμάτησα, γύρισα στο ξενοδοχείο. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν κατάλαβα πως έφτασα εκεί, γι' αυτό δεν πήγα να παραδοθώ. Δεν προσπάθησα να εξαφανιστώ, δεν θυμάμαι γιατί πέταξα το κινητό, δεν απομακρύνθηκα, σε διπλανή οικοδομή είχα πάει» είπε. 

Παράλληλα ο τηλεοπτικός σταθμός πρόβαλε ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 50χρονος προσεγγίζει την πρώην σύζυγό του. Η ώρα είναι 5.51.48. Η γυναίκα, η οποία φορά μία άσπρη ζακέτα αιφνιδιάζεται, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο κα’ ομολογίαν δράστης θα την δολοφονήσει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL