Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.5°C19.6°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.9°C20.4°C
2 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.0°C
4 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C19.3°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.2°C16.9°C
2 BF 55%
Ράικα / Η ανάρτηση του κηδεμόνα της σκυλίτσας που χάθηκε στην Ελλάδα και βρέθηκε στη Σερβία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ράικα / Η ανάρτηση του κηδεμόνα της σκυλίτσας που χάθηκε στην Ελλάδα και βρέθηκε στη Σερβία

ΡΑΙΚΑ

Η ιστορία της Ράικα της σκυλίτσας που τον Απρίλιο του 2023 χάθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στους Κήπους Έβρου, και βρέθηκε ένα χρόνο μετά στη Σερβία έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλους τους φιλόζωους από την Ελλάδα μέχρι τη Σερβία και βέβαια τη Γαλλία όπου ζει ο κηδεμόνας της.

ΡΑΙΚΑ
FACEBOOK /Remy Dargere
ΡΑΙΚΑ
FACEBOOK /Remy Dargere

Ο Ρεμί Νταρζέρ, που γύριζε τον κόσμο με ένα ποδήλατο στο πίσω μέρος του οποίου είχε προσαρμόσει ένα ειδικό καλαθάκι με ρόδες για τη σκυλίτσα του Ράικα, με ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε τη χαρά και συγκίνησή του καθώς και τις ευχαριστίες του σε όσους τον στήριξαν από την Ελλάδα μέχρι τη Γαλλία και όχι μόνο!

«Γεια σε όλους ! Έχω τη χαρά, τη χαρά, τη συγκίνηση, να σας ανακοινώσω ότι η Raïka βρέθηκε στη Σερβία! κοντά στα σύνορα Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας στήριξαν από την Ελλάδα μέχρι τη Γαλλία και όχι μόνο!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Η Ράικα χάθηκε τον Απρίλιο του 2023 από τα ελληνοτουρκικά σύνορα όταν φοβήθηκε από δύο άλλα σκυλιά. Φιλοζωικές οργανώσεις στην Ελλάδα έκαναν συνεχώς εκκλήσεις για την ανεύρεση της Ράικα. 

Τελικά, ένα χρόνο μετά, η Ράικα βρέθηκε στη Σερβία, στα σύνορα Βοσνίας – Ερζεγοβίνης. Φιλόζωοι εντόπισαν τη Ράικα να τριγυρνάει στους δρόμους, την έπιασαν, πήγαν σε κτηνίατρο και βρήκαν τον κηδεμόνα της από το τσιπάκι που είχε τα στοιχεία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL