Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
13.2°C19.0°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.7°C17.3°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
13.0°C17.1°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.8°C15.5°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C14.6°C
0 BF 100%
Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / Και η αδερφή μου στη Σαλαμίνα είχε ζητήσει βοήθεια και δεν υπήρχε περιπολικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / Και η αδερφή μου στη Σαλαμίνα είχε ζητήσει βοήθεια και δεν υπήρχε περιπολικό

Γυναικοκτονία Σαλαμίνα 71χρονος
(INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ)

Ήταν Δεκέμβριος του 2023 όταν το πανελλήνιο συγκλονιζόταν από τη γυναικοκτονία 43χρονης στη Σαλαμίνα κοντά στη δομή των κακοποιημένων γυναικών του δήμου και αμέσως μετά την αποχώρησή της από το αστυνομικό τμήμα όπου τον είχε καταγγείλει καθώς την είχε τραυματίσει μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Τρεις μήνες μετά η αδερφή της 43χρονης, η Μαίρη Πούτου, είναι συγκλονισμένη από την άγρια γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Tα ζούμε και τα ξαναζούμε. Δεν ξέρουμε πόσες φορές θα τα ξαναζήσουμε και αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης», ανέφερε η Μαίρη Πούτου επισημαίνοντας ότι και «η αδερφή μου είχε ζητήσει βοήθεια και δεν υπήρχε περιπολικό», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ η αδελφή της 43χρονης, επισημαίνοντας ότι δεν αρκεί η χρήση μιας ψηφιακής εφαρμογής για να προστατευτούν τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας. 

«Το κουμπί πανικού θα ήταν χρήσιμο αν λειτουργούσαν όλα σωστά», δήλωσε συγκλονισμένη από τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Και συνέχισε: «Της έδωσαν και το περιβόητο panic button που το ακούω συνέχεια, που θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο σε μία χώρα που είναι ενεργή σε όλα, όχι στα μισά. Δηλαδή ένα μπουτόν τώρα δεν νομίζω ότι σώζει μια κατάσταση. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, ας ξεκινήσουμε να τα κάνουμε όλα σωστά και να πάρουμε και το panic button αν προλάβουμε ποτέ να το χρησιμοποιήσουμε γιατί καμία Γεωργία μέχρι τώρα δεν το έχει χρησιμοποιήσει. Δεν πρόλαβε η κοπέλα δυστυχώς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL