Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.3°C18.7°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.6°C17.7°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.0°C17.1°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.1°C17.8°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 74%
Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / Φώναζε «βοήθεια» και ο αστυνομικός που ήταν στα 2 μέτρα δεν βγήκε από το φυλάκιο (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / Φώναζε «βοήθεια» και ο αστυνομικός που ήταν στα 2 μέτρα δεν βγήκε από το φυλάκιο (βίντεο)

Νέα δεδομένα που καταδεικνύουν την πλήρη αποτυχία και αδιαφορία των αστυνομικών του τμήματος Αγίων Αναργύρων να προστατεύσουν την 28χρονη από την επιθετικότητα του πρώην συντρόφου της μετά μάλιστα και από καταγγελία που έκανε, έδωσε αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας της Κυριακής μπροστά στο αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κώστας, όπως ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, μόλις είχε κατέβει από το λεωφορείο, στη στάση που βρίσκεται μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, όταν είδε μια κοπέλα ενώ μιλούσε με την Άμεση Δράση να της επιτίθεται ένας άντρας και να τη μαχαιρώνει.

«Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει βοήθεια και δεν είδα κανένα αστυνομικό να βγαίνει. Το αστυνομικό φυλάκιο είναι δύο μέτρα από το σημείο που η κοπέλα δέχθηκε την επίθεση με κουζινομάχαιρο», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο αυτόπτης μάρτυρας επεσήμανε ακόμα ότι ο αστυνομικός φρουρός βγήκε από το φυλάκιο μόνο όταν ο 39χρονος επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί.

«Είναι αδιανόητο το σκηνικό που έγινε. Αισθάνομαι μίσος και οργή», είπε εμφανώς ακόμα σοκαρισμένος και υπογράμμισε ότι το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής και πάντα υπάρχει περιπολικό απέξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL