Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.5°C16.8°C
2 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.5°C15.8°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
6 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 100%
Εποχικοί Πυροσβέστες / Βολές προς Μητσοτάκη - Κικίλια μετά τον σοβαρό τραυματισμό πυροσβέστη στα Πιέρια Όρη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εποχικοί Πυροσβέστες / Βολές προς Μητσοτάκη - Κικίλια μετά τον σοβαρό τραυματισμό πυροσβέστη στα Πιέρια Όρη

Ο Εποχικός Πυροσβέστης που τραυματίστηκε ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου με την κάμερα να δείχνει το τραυματισμένο πόδι του
Facebook/Εποχικοί Πυροσβέστες

Ανάρτηση για τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου τους, στομέτωπο που καίει για τρίτη συνεχή ημέρα στα Πιέρια Όρη, έκαναν οι Εποχικοί Πυροσβέστες, στρέφοντας τα βέλη της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βασίλη Κικίλια για την φράση πως «αντιβαίνει κάθε λογική» να προσληφθούν εποχικοί πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση ο πυροσβέστης «αν και εκτός υπηρεσίας αφού τη χειμερινή περίοδο όπως όλοι οι Εποχικοί Πυροσβέστες είναι στο ταμείο ανεργίας, έσπευσε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει στη μάχη με τις φλόγες που απειλούσαν το χωριό του. Στη προσπάθεια του κατά τη κοπή κορμού ώστε να γίνει διάνοιξη του δρόμου για να περάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι του».

Ο πυροσβέστης «διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι γιατροί προχώρησαν σε 14 ράμματα ενώ το τραύμα έφτασε λίγο πριν τη κεντρική αρτηρία και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται. Σε λίγες ημέρες θα κληθεί να περάσει 11 γιατρούς ώστε να επαναπροσληφθεί σαν Εποχικός Πυροσβέστης όμως αυτό δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή μπροστά στο κοινό καλό». 

Οι Εποχικοί Πυροσβέστες στέλνουν τα περαστικά τους στον συνάδελφό τους, σημειώνοντας ότι «το θάρρος σου και η ανιδιοτελής αγάπη για το λειτούργημα που υπηρετείς και τον τόπο σου είναι παράδειγμα προς όλους μας» και καταλήγουν τονίζοντας: «Κύριε πρωθυπουργέ, Κυριάκο Μητσοτάκη, κύριε υπουργέ Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασία, επιμένετε ακόμα στη φράση πως αντιβαίνει κάθε λογική να προσλάβετε τους Εποχικούς Πυροσβέστες;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL