Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.3°C
4 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.6°C24.5°C
2 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.0°C23.2°C
2 BF 44%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
17.2°C19.3°C
5 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.1°C22.4°C
0 BF 49%
Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ / «Θα δούμε αν διώκεται αυτός για τον οποίο επιμέναμε από την αρχή»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ / «Θα δούμε αν διώκεται αυτός για τον οποίο επιμέναμε από την αρχή»

ΟΛΙΒΕΡ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Στο σκοτάδι παραμένει η ταυτότητα του προσώπου που διώκεται με κακουργηματικές κατηγορίες για την υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα και για το θέμα μίλησε στο ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Ανθούλα Ανάσογλου.

«Κατά τη δική μας άποψη, όλες οι προσπάθειες (σ.τ.σ. των διωκτικών Αρχών και της Δικαιοσύνης) καταβάλλονται για ένα πρόσωπο», είπε η κα Ανάσογλου, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι ««εμείς από την αρχή επιμέναμε, προς συγκεκριμένο πρόσωπο ... όλα τα αιτήματα αφορούσαν αυτόν ... η Δικαιοσύνη θα αποδώσει το αν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι κατηγορούμενος ή όχι ... είναι στα χέρια της Ανακρίτριας».

Όσον αφορά την πιθανότητα να παραμένουν εκτός κάδρου άλλοι εμπλεκόμενοι, η ίδια αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «ποτέ δεν ξέρει κανείς αν γύρω υπήρχε κάποιος που ανέχτηκε την πράξη, ή που την είδε».

Δεδομένου ότι η δίωξη φέρεται να έχει ασκηθεί εδώ και πολλές ημέρες αλλά δεν έχει κληθεί ακόμη να απολογηθεί ο κατηγορούμενος, η κα Ανάσογλου ανέφερε ότι «εγώ πάλι σήμερα θα καταθέσω υπόμνημα ενημέρωσης. Θα παρακαλούσα να γίνει το τάχιστο γιατί σύσσωμη η κοινή γνώμη θέλει να ξέρει, αφουγκράζεται».

Υποστήριξε ταυτόχρονα ότι η δίωξη κατέρριψε το σενάριο περί αγέλης, «με το οποίο κόντεψε να κλείσει η υπόθεση του Όλιβερ» και υπογράμμισε ότι μετά το τέλος της υπόθεσης θα πρέπει να διερευνηθεί αυτό το σενάριο «ποιος το ξεκίνησε, γιατί το ξεκίνησε, γιατί διαδόθηκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL