Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.5°C16.8°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.6°C
1 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.0°C16.0°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.3°C16.8°C
4 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
7 °C
6.9°C11.8°C
0 BF 100%
12χρονη Κολωνός / Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και πορνογραφία ζητά η εισαγγελέας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

12χρονη Κολωνός / Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και πορνογραφία ζητά η εισαγγελέας

Η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχη η μητέρα για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το omniatv προτάθηκε να κριθεί ένοχη μαστροπείας (εξώθηση και διευκόλυνση) με την μορφή αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά και ένοχη μαστροπείας μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχη πορνογραφίας (διανομή του υλικού της ανήλικης) σε συγκατηγορουμένους καθώς και για εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η ίδια εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες που αφορούν στον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού.

Αντίθετα, πρότεινε την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Με λίγα λόγια η εισαγγελική λειτουργός, έκρινε πως ο βασικός κατηγορούμενος της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL