Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.9°C17.9°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.5°C17.5°C
1 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.0°C16.6°C
3 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.9°C
4 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 87%
12χρονη Κολωνός / Αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία προτείνει η εισαγγελέας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

12χρονη Κολωνός / Αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία προτείνει η εισαγγελέας

Κολωνός δίκη 12χρονη
(INTIME NEWS/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

Την ενοχή του βασικού κατηγορουμένου στην φρικτή υπόθεση παιδοβιασμού της 12χρονης στον Κολωνό για σκέλη του κατηγορητηρίου αλλά όχι για βιασμό πρότεινε η εισαγγελέας στην – κεκλεισμένων των θυρών – στη δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τις κατηγορίες που αφορούν βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού.

Την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελική λειτουργός, μετά από πολύμηνη διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η εισαγγελέας θεωρεί πως ο 55χρονος επιχειρηματίας από τον Κολωνό πρέπει να κριθεί ένοχος μόνο για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί , για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται καθώς και για οπλοκατοχή .

Συνολικά για τον Μίχο ζήτησε ενοχή για τέσσερις κατηγορίες και απαλλαγή για τρεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL