Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
17.6°C20.7°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.9°C20.8°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C21.0°C
4 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.9°C17.8°C
4 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.2°C16.9°C
2 BF 63%
Χανιά / Χάθηκε τυφλό γατάκι στο αεροπλάνο ή στο αεροδρόμιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χανιά / Χάθηκε τυφλό γατάκι στο αεροπλάνο ή στο αεροδρόμιο

Τη γάτα τους, τη Ρόντρι που χάθηκε στις 8 Μαρτίου ή εντός του αεροσκάφους ή στο αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» αναζητούν οι κηδεμόνες καθώς το ζώο - που το έσωσαν από τον δρόμο - είναι και τυφλό.

Όπως αναφέρει η Ελένη Ηλιοπούλου στο ρεπορτάζ στο zoosos.gr το περιστατικό έκανε αρχικά γνωστό η Mary Gomes, η οποία ταξίδευε από τα Χανιά προς το Μόναχο της Γερμανίας και όταν έφθασε στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή και στο «Ελευθέριο Βενιζέλος» διαπίστωσε ότι η μια γάτα της έχει εξαφανιστεί, και όπως της είπαν οι υπάλληλοι είχε σπάσει το κλουβί της, (δηλαδή το έσπασαν κατά τη μεταφορά του ζώου οι υπάλληλοι) καθώς ήταν άθικτο όταν η κα Gomes έφτασε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει μαζί με ακόμα δύο γάτες της.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα και τον σύζυγο της, η συμπεριφορά των υπαλλήλων της  Aegean μόνο βοηθητική δεν ήταν ώστε να βρεθεί το ζώο καθώς το περιστατικό το αντιμετώπισαν λες και χάθηκε βαλίτσα. Η αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει τον υποτιμητικό τρόπο που την αντιμετώπισαν καθώς η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρίας της είπε πως μπορούν να της βρουν «άλλη γάτα απ’ έξω» όταν διαμαρτυρήθηκε για την απώλεια του ζώου της.

Η Λήδα Σιφοδασκαλάκη, μέλος της νεοϊδρυθείσας φιλοζωικής οργάνωσης «Save Animals Chania», στην έκκλησή της με αφορμή το περιστατικό επισήμανε τα εξής:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL