Σε εξέλιξη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Κύμινα της Θεσσαλονίκης και καίει χαμηλή βλάστηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι και καίει καλαμιές και σκουπίδια.
Όπως περιγράφει το voria.gr, η φωτιά παραλίγο να περάσει στη νότια πλευρά της εθνικής, όπου βρίσκονται εργοστάσια και κατοικίες.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κατάφεραν να αναχαιτίσουν την πυρκαγιά, ενώ με εντολή της Πυροσβεστικής έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα, εξαιτίας των πυκνών καπνών και του κινδύνου πρόκλησης ατυχημάτων.
Για την κατάσβεση επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο τμήματος και 6 οχήματα.
Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κύμινα Θεσσαλονίκης. Επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο τμήματος και 6 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 28, 2024