Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κτίσμα που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου στην οδό Αττικού στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ελέγχεται από τις ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες σιγά-σιγά αποδεσμεύονται. Συνολικά επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ κινητοποιήθηκαν και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο υπάρχει και ισχυρή αστυνομική παρουσία, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να δει τι συμβαίνει. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε μηχανοστάσιο.
H φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Όλοι είναι ασφαλείς και δεν τραυματίστηκε κανείς.
#Πυρκαγιά σε παρακείμενο ισόγειο χώρο κτιρίου επί της οδού Αττικού στην Αθήνα. Επιχειρούν 24 #πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ κινητοποιήθηκαν 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 20, 2024
