Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.9°C22.6°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.3°C22.6°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.7°C25.4°C
4 BF 47%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C20.4°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
3 BF 33%
Υδροηλεκτρικό στην Παύλιανη / Νίκη για τους κατοίκους - Παρατείνεται η απαγόρευση έναρξης εργασιών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υδροηλεκτρικό στην Παύλιανη / Νίκη για τους κατοίκους - Παρατείνεται η απαγόρευση έναρξης εργασιών

Παύλιανη
mag24.gr

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του υδροηλεκτρικού εργοστασίου στο ρέμα της Παύλιανης, με τους κατοίκους να ακούν με ανακούφιση την απόφαση για παράταση της απαγόρευσης έναρξης των εργασιών. 

Η συνέχεια του αγώνα των κατοίκων δόθηκε την Πέμπτη (18/1) στο δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, όπου συζητήθηκαν. Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλιανης «το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό για εμάς μιας και μέχρι να μας ανακοινωθεί η απόφαση (μπορεί να πάρει και μήνες) συνεχίζεται η διακοπή των εργασιών».

«Αυτό μας δίνει μόνο χρόνο να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, μας εξασφαλίζει ότι ο επενδυτής δεν θα προχωρήσει τα καταστροφικά σχέδιά του στον τόπο μας» συμπληρώνει ο σύλλογος στέλνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στέκονται στο πλευρό τους, σε αυτόν τον αγώνα κατά του υδροηλεκτρικού εργοστασίου.

Όπως επισήμαναν στο κάτοικοι, αλλά και φορείς που βρίσκονται στο πλευρό τους η δημιουργία του υδροηλεκτρικού εργοστασίου θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL