Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
12.6°C19.2°C
3 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.6°C17.7°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.6°C
4 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C16.8°C
4 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C12.9°C
0 BF 87%
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του

ΜΟΤΙΟΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο το πρωί ζήτησαν και έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη γυναικοκτονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος και συνεργός του, αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας είχε προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει τις αρχές, ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό ταμείο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι πήρε υπνωτικό χάπι και κοιμήθηκε, ωστόσο η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας που καταρρίπτει τον εν λόγω ισχυρισμό. Πλάνα δείχνουν την κοινή είσοδο στο διαμέρισμα και την έξοδο των δραστών με το μπαούλο, όπου βάσει των πληροφοριών είχαν βάλει την σορό της 41χρονης.

Επιπλέον, μετά έρευνα στο σπίτι διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος καθάρισε το διαμέρισμα, πέταξε ρούχα και σεντόνια σε κάδους, με DNA της 41χρονης και άλλαξε ακόμη και το στρώμα του κρεβατιού.

Την ίδια στιγμή το «σκηνοθετημένο» μήνυμα προς τον ίδιο, ότι πήρε χρήματα από το συρτάρι και προς την μητέρα της, φέρεται να αποκαλύπτει την ληστεία που ήθελε να κάνει στο πατρικό της καθώς ήξερε ότι είχε λεφτά, αλλά και το πιθανό κίνητρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL