Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.1°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.3°C20.4°C
4 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.6°C14.6°C
3 BF 81%
Ασπρόπυργος / Σύλληψη 17χρονου για τη θανατηφόρα καταδίωξη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ασπρόπυργος / Σύλληψη 17χρονου για τη θανατηφόρα καταδίωξη

Μηχανές της αστυνομίας
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στη σύλληψη δεύτερου ατόμου που εμπλέκεται στην καταδίωξη που σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο -μετά την κλοπή αυτοκινήτου στη Νίκαια- και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος προσέκρουσε με τη μηχανή πάνω σε περιπολικό όχημα, προχώρησαν οι αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά προχώρησαν στη σύλληψη ενός -κατά δήλωσή του- 17χρονου ο οποίος φέρεται να είναι ξάδερφος του 20χρονου ο οποίος συνελήφθη για το εν λόγω περιστατικό.

Ο νεαρός φέρεται να εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ενώ κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένα κτίσματα στο Πέραμα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο 20χρονος που συνελήφθη χθες φέρεται να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε διαδοχικές κλοπές οχημάτων στο Πέραμα και στη Νίκαια.

Η αστυνομία αναζητά ακόμα δύο άτομα κατηγορώντας τα για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προκλήθηκε θάνατος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Νίκαια. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Ξεκίνησε καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Φτάνοντας στην εθνική οδό, στο ύψος του Ασπρόπυργου, ο οδηγός του υπόπτου οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, και ο οδηγός της μοτοσικλέτας της ΕΛ.ΑΣ. να προσκρούσει πάνω του.

Ο 32χρονος συνεπιβάτης του οδηγού της μηχανής της ΕΛ.ΑΣ που έχασε τη ζωή του, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL