Live τώρα    
27°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
25.2°C29.7°C
3 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.9°C26.2°C
2 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
27 °C
24.9°C32.6°C
2 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.8°C25.4°C
2 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
2 BF 50%
Δολοφονία Όλιβερ / Ξεσπά ο ιδιοκτήτης - «Όλοι τον γνώριζαν, ας μιλήσουν να δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία Όλιβερ / Ξεσπά ο ιδιοκτήτης - «Όλοι τον γνώριζαν, ας μιλήσουν να δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί»

Ιδιοκτήτης Ολιβερ
glomex.com

«Κανείς δεν άκουσε και δεν έχει καταγγείλει τίποτα επίσημα» στις αρχές δήλωσε ο ιδιοκτήτης του  Όλιβερ στην Αράχωβα. Από τα λόγια του ιδιοκτήτη ξεχωρίζει το πόσες φορές ο ίδιος επισημαίνει, μιλώντας στο Mega, ότι η κοινωνία στην Αράχωβα είναι κλειστή φανερώνοντας την «ομερτά» που επικρατεί γύρω από την κτηνωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μιχάλης, εξήγησε ότι ο Όλιβερ «είχε συγκεκριμένο δρομολόγιο, που έκανε βόλτα» χάθηκε την Κυριακή το απόγευμα και επέστρεψε στο σπίτι τη Δευτέρα το απόγευμα, μετά την άγρια κακοποίησή του σε τραγική κατάσταση.

Κατά τον ίδιο, ο Όλιβερ έκανε βόλτα σε όλο το χωριό αλλά συνήθως δεν απομακρυνόταν «δεν έφευγε μακριά, βρισκόταν σε ακτίνα 100-200 μέτρα, συνήθως ήταν στο οπτικό μου πεδίο» είπε.

Ο ίδιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται κάποιο. «Όχι δεν πάει πουθενά το μυαλό μου» ανέφερε.

Αυτή την στιγμή, «δεν υπάρχει κατηγορούμενος, ούτε ύποπτος, ούτε κανένας παίκτης από reality, που ακούγεται, ούτε ισχύει ότι έσπασαν οι κάμερες» ξεκαθάρισε.

«Τονίζω εδώ είμαστε κλειστή κοινωνία, να μιλήσουνε και να δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί» πρόσθεσε σε άλλο σημείο, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ.

«Όποια πληροφορία έχουν τουλάχιστον να την πουν, αν είδε κάποιος τον Όλιβερ να κινείται το απόγευμα της Κυριακής, επειδή τον γνώριζαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, γνωρίζουν κι εμένα, είμαστε μία κλειστή κοινωνία» επανέλαβε συγκινημένος.

«Ο Όλιβερ ήταν φιλικός και τον γνώριζαν όλοι» τόνισε ο Μιχάλης. «Τον γνώριζαν όλοι, γνώριζαν όλοι την οικογένειά μου», πρόσθεσε. Σημείωσε ότι δεν είχε αντιπαραθέσεις με άλλους, «ήταν ένα ήσυχο σκυλί εδώ και 8 χρόνια, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν».

«Δεν είχαν παράπονα για τον σκύλο, δεν πάει το μυαλό μου» είπε με αγωνία ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL