Live τώρα    
Θεσσαλονίκη / Απέραντος σκουπιδότοπος μετά τον διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Απέραντος σκουπιδότοπος μετά τον διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ

Μπορεί ο 11ος διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης να στέφθηκε με επιτυχία όσον αφορά τις συμμετοχές που έφτασαν τους 18.000 δρομείς από 61 χώρες, η εικόνα, όμως, μετά τη λήξη του Ημιμαραθωνίου ήταν μιας πόλης που μετατράπηκε σε απέραντο σκουπιδότοπο.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια είχαν πλημμυρίσει όλους τους δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης καθώς όπως η κατάσταση που διαμορφώθηκε καταδεικνύει, δήμος και διοργανωτές δεν είχαν μεριμνήσει για την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα σκουπίδια είχαν κατακλύσει όλους τους δρόμους από όπου πέρασαν οι δρομείς του διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου με αποκορύφωμα την παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου από όπου πέρασε ο μεγαλύτερος όγκος των δρομέων.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0