Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.8°C21.2°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.6°C21.6°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C22.1°C
4 BF 35%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.9°C
4 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C17.4°C
0 BF 55%
Αχιλλέας Μπέος / Τεράστια ενόχληση μετά τις άγριες αποδοκιμασίες σε βάρος του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αχιλλέας Μπέος / Τεράστια ενόχληση μετά τις άγριες αποδοκιμασίες σε βάρος του

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλά με κατοίκους
Facebook/Αχιλλέας Μπέος

Απάντηση στον δημάρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, που έκανε λόγο για «γραφικά κομματόσκυλα» που «δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά», δίνει το γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, σημειώνοντας, ότι σε αντίθεση με εκείνον «που κάνει τον τροχονόμο της μιζέριας και της καταστροφής», εκείνους ο κόσμος τους «βλέπει κάθε μέρα δίπλα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δε στήνουμε σποτάκια μιλώντας στο κενό» τονίζει η ΚΝΕ, προσθέτοντας ότι «και τα Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή σε όλη την Ελλάδα έχουμε μετατρέψει σε μαχητικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και διεκδίκησης, και εκατοντάδες μέλη της ΚΝΕ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή κάνοντας πράξη την προτροπή του Βλ. Μαγιακόφσκι: Ξελασπώνουμε το μέλλον».

Ο δήμαρχος Βόλου σε ανάρτησή του στο Facebook - μετά το περιστατικό στο παλιό λιμεναρχείο όπου δέχτηκε την οργή κατοίκου ο οποίος του είπε «τι λες ρε που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε;» - έγραψε ότι «δεν λείπουν τα γραφικά κομματόσκυλα» που «δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανένα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας».

Και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ότι «νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι. Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανά φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΝΕ

Η λάσπη από τον Βόλο θα φύγει, από το στόμα του Μπέου ποτέ

Σε αντίθεση με τον Αχιλλέα Μπέο, που κάνει τον τροχονόμο της μιζέριας και της καταστροφής, εμάς ο κόσμος μάς βλέπει κάθε μέρα δίπλα του. Δε “στήνουμε” σποτάκια μιλώντας στο κενό. Οπότε του προτείνουμε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι μικρή χώρα. Μια παράγκα θα έλεγε κανείς. Γνωριζόμαστε.

Πάντως, επειδή ανησυχεί: Και τα Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή σε όλη την Ελλάδα έχουμε μετατρέψει σε μαχητικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και διεκδίκησης, και εκατοντάδες μέλη της ΚΝΕ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή κάνοντας πράξη την προτροπή του Βλ. Μαγιακόφσκι: Ξελασπώνουμε το μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL