Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.7°C
2 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C20.5°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.8°C23.8°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.9°C16.9°C
2 BF 81%
Αχιλλέας Μπέος / Χυδαία επίθεση στην Αγαπηδάκη – «Για αγάπες καλή είναι»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αχιλλέας Μπέος / Χυδαία επίθεση στην Αγαπηδάκη – «Για αγάπες καλή είναι»

Αχιλλέας Μπέος
youtube.com

Σε λεκτικές επιθέσεις και σεξιστικά σχόλια εναντίον της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη, επιδόθηκε ο Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να υποστηρίξει το αφήγημα ότι το νερό στο Βόλο δεν είναι επιβλαβές για την υγεία των πολιτών χωρίς όμως να υπάρχει επιστημονική επιβεβαίωση.

Οριακά, ο δήμαρχος Βόλου επιδόθηκε στη διασπορά fake news δεδομένου ότι το χημείο του κράτους δεν έχει επίσημα δώσει πράσινο φως για τη χρήση του νερού στο Βόλο. Στο επικοινωνιακό σόου που έστησε ο Αχιλλέας Μπέος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της περιοχής, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος έκανε μπάνιο και το δέρμα του ήταν καλύτερο.

«Εγώ προσωπικά κάνω μπάνιο και δεν έχω νερό στο σπίτι μου, πηγαίνω σε ένα φίλο μου ή σε ένα ξενοδοχείο που έχει νερό και κάνω μπάνιο. Και μέχρι τώρα το δέρμα μου είναι καλά. Είναι καλύτερο και από ό,τι ήταν» είπε ο δήμαρχος Βόλου και πρόσθεσε προκλητικά «τρελαίνομαι όταν ακούγονται αηδίες από ανθρώπους που έχουν θέση ευθύνης». Την ίδια στιγμή δεν ήταν αρνητικός και για τη χρήση του νερού από τα πλυντήρια, κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη το Σαββατοκύριακο συνέστηνε στους πολίτες των πληγέντων περιοχών να μην χρησιμοποιούν το νερό μέχρι να αποφανθούν οι επιστήμονες και υπάρξουν οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

«Σε ό,τι αφορά τον Βόλο να μην προτρέχει. Κάθεται σε ένα γραφείο και λέει ότι της κατέβει στο μυαλό και προκαλεί αναστάτωση στους πολίτες. Το τηλέφωνο μου είναι ανοικτό όλο το 24ωρο. Να μην κάνει δηλώσεις χωρίς νόημα. Να αφήσει τους λαϊκισμούς» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά έκανε ότι δεν ξέρει το όνομα της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας και όταν ενημερώθηκε από τους παρευρισκόμενους ότι το όνομά της είναι Αγαπηδάκη, είπε «για αγάπες καλή είναι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL