Στον ανακριτή της Λάρισας είναι προγραμματισμένο να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας ο 52χρονος επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σοβαρότατα τραύματα.
Το θύμα, το οποίο σημειωτέον είναι αστυνομικός, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Μεταξύ άλλων έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και νεφρού, ενώ φέρει σοβαρότατες κακώσεις στό πρόσωπο και τα πλευρά.
Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και ενάμιση μήνα, όπως ανέφερε η άτυχη 43χρονη, καθώς του είχε ζητήσει να χωρίσουν. «Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου» πρόσθεσε η γυναίκα.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας ανέφερε για τη 43χρονη ότι: «η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν».
