Live τώρα    
Ηράκλειο / Γιατί οι αστυνομικοί δεν κατάλαβαν ότι ο 29χρονος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηράκλειο / Γιατί οι αστυνομικοί δεν κατάλαβαν ότι ο 29χρονος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ
Φωτογραφία αρχείου Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Σε μια προσαγωγή προχώρησαν  οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου που εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι ο 29χρονος που βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι δεν ήταν από τροχαίο ατύχημα αλλά από πυροβολισμό. .

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (3/8), όταν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών, κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. 

Μέσα στο αυτοκίνητο που είχε βγει εκτός δρόμου βρήκαν τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του και υπέθεσαν ότι το εμφανέστατο τραύμα στο κεφάλι ήταν από το τροχαίο

Το ότι ο 29χρονος είχε σφαίρα στο κεφάλι και το τραύμα δεν ήταν από την πρόσκρουση με το αυτοκίνητό του, έγινε αντιληπτό ώρες μετά ότι ο νεαρός μεταφέρθηκε, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, η σφαίρα από το πιστόλι ήταν σφηνωμένη στο κρανίο του 29χρονου, σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο και η αφαίρεσή της είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία.

Μετά την ενημέρωση που είχε η αστυνομία από το νοσοκομείο, υποστήριξε ότι δεν έγινε αντιληπτό ότι ο 29χρονος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι καθώς η σφαίρα ήταν μικρού διαμετρήματος και μάλλον από πιστόλι 22 χιλιοστών, όπως συνέβη και με τη Γερμανίδα τουρίστρια στο Πήλιο που διαπιστώθηκε ότι είχε πυροβοληθεί πισώπλατα κατά τη νεκροψία, νεκροτομή.

Το άκρως περίεργο είναι ότι εντός του αυτοκινήτου του 29χρονου δεν βρέθηκε όπλο, γεγονός που απομακρύνει το σενάριο της αυτοχειρίας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα από εγκληματική ενέργεια μέχρι αδέσποτη σφαίρα. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0