Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.4°C19.0°C
2 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.5°C16.2°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
18.8°C22.0°C
4 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
23 °C
22.5°C22.8°C
1 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 82%
Πήλιο / Θρίλερ με τον πυροβολισμό 58χρονης Γερμανίδας - Καταθέτουν ο σύζυγος και η κόρη της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πήλιο / Θρίλερ με τον πυροβολισμό 58χρονης Γερμανίδας - Καταθέτουν ο σύζυγος και η κόρη της

Μήλινα Πηλίου
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ (φωτογραφία αρχείου)

Σαν άλυτο μυστήριο μοιάζει προς το παρόν η δολοφονία της Γερμανίδας στη Μηλίνα στο νότιο Πήλιο, αφού αν και οι ιατροδικαστικές έρευνες διαπίστωσαν πως η 58χρονη γυναίκα έχει δεχτεί σφαίρα, ακόμα δεν έχει βρεθεί το όπλο.

H σφαίρα που «βρήκε» την άτυχη γυναίκα, είχε ως πύλη εισόδου την αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια.

Το τραύμα είχε φορά από πίσω προς τα εμπρός με ανωφερή πορεία, που δείχνει πως ο δράστης σκότωσε την άτυχη γυναίκα πισώπλατα.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα πορεύονται οι έρευνες, με την αστυνομία να «ξεκοκαλίζει» την περιοχή, χωρίς προς το παρόν να βρίσκει κάτι καινούριο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στρέψει το βλέμμα της σε κάθε λεπτομέρεια, ερευνώντας ακόμα και βάρκες, ενώ την ίδια στιγμή το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει κάτι παραπάνω από όσα ήδη είναι γνωστά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, κλήθηκαν εσπευσμένα για κατάθεση τόσο ο σύζυγος όσο και η κόρη της 58χρονης Γερμανίδας, χωρίς να προκύπτει προς το παρόν κάτι εις βάρος του πρώτου.

Η αστυνομία εξετάζει μια σειρά από σενάρια για την δολοφονία της και ένα από αυτά είναι η 58χρονη να σκοτώθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα, όπως σημειώνει το gegonota.news.gr.

Υπενθυμίζεται πως στην αρχή ο θάνατος της άτυχης γυναίκας πριν από 11 μέρες είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο. Ωστόσο, εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ο θάνατός της προήλθε από σφαίρα στην πλάτη.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η γυναίκα σκοτώθηκε περί τις 15:00-16:00 το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού της. Την σορό της εντόπισε ο σύζυγός της σχεδόν πέντε ώρες μετά, κατά τις 20:00 αργά το απόγευμα, ενώ η σφαίρα παρέμεινε στο σώμα της γυναίκας.

Το θύμα φορούσε μαγιό, από πάνω ποδιά μαγειρέματος και παντόφλες, ενώ το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο τσιμέντο του αύλειου χώρου. Αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αιτία, όμως η ιατροδικαστή εξέταση αποκάλυψε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Η 58χρονη είχε καταγωγή από τη Γερμανία και αν και στην αρχή αναφερόταν ως τουρίστρια, σύμφωνα με το gegonota.news.gr η άτυχη γυναίκα ζούσε στην περιοχή εδώ και 15 χρόνια με τον σύζυγό της και τις δίδυμες κόρες της.

Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από σφαίρα στην πλάτη με όπλο διαμετρήματος 22mm.

«Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φόρα από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία», αναφέρει η ιατροδικαστής.

Η γιατρός που εξέτασε τη σορό της 58χρονης Γερμανίδας, σημείωσε επίσης ότι «η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9-10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο- τρίτο μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου. Συναφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή».

Τι ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ.

Στην από 24 Ιουλίου 2023 σημαντική αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας και από την 25 Ιουλίου 2023 πρωινή αναφορά συμβάντων της υπηρεσίας μας, αναφέρθηκε ο αιφνίδιος θάνατος της B.S γεννηθείσας στις 13 Νοεμβρίου 1964 στο Zeibrucken Γερμανίας, προσωρινής κάτοικου Μηλίνας του Δήμου Πηλιου και συγκεκριμένα ότι αυτή ανευρέθη πεσμένη, χωρίς τις αισθήσεις της, εντός αύλειου χώρου της οικίας που κατοικούσε προσωρινά με τον σύζυγό της B.L  ο οποίος είναι γεννηθείς το 1961 στη Γερμανία με τον οποίο διέμενε στην Ελλάδα. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με συνοδό γιατρό του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής όπου διαπίστωσε το θάνατό της, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Σε συνέχεια των ανωτέρω, σήμερα 26 Ιουλίου 2023 και περί ώρα 10:30, ενημερώθηκε ο αναπληρωτής διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου από την ιατροδικαστή κυρία Κούση Χρυσαυγη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας για την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL