Live τώρα    
Θρίλερ στα Χανιά / Βρήκαν κομμένο κεφάλι σε εργοστάσιο απορριμμάτων - Τι ερευνούν οι αρχές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θρίλερ στα Χανιά / Βρήκαν κομμένο κεφάλι σε εργοστάσιο απορριμμάτων - Τι ερευνούν οι αρχές

Ο χώρος του εργοστασίου όπου βρέθηκε το κεφάλι
flashnews.gr

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές μετά το μακάβριο εύρημα που ανακαλύφθηκε τυχαία κατά την διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ειδικότερα περίπου στις 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης εργαζόμενοι στην διαλογή με τα χέρια είδαν ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε σακούλα και άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία. 

Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι πρόκειται για κεφάλι γυναίκας ωστόσο σύμφωνα με το flashnews.gr τελικά διαπιστώθηκε ότι είναι κεφάλι μελαχρινού άντρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Μάλιστα η κατάσταση του μακάβριου ευρήματος υποδηλώνει ότι το έγκλημα πρέπει να έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά, εντοπίστηκαν και τα κάτω άκρα του άντρα σε άλλη σακούλα, με πληροφορίες να αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν ότι τα υπόλοιπα μέλη του – προς το παρόν – αγνώστου ταυτότητας άντρα, θα έχουν διαμοιραστεί σε άλλες σακούλες και οι σχετικές έρευνες συνεχίζονται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

Η είσοδος του εργοστασίου όπου βρέθηκε το κεφάλι
flashnews.gr

Κρίσιμο επίσης είναι να εξακριβωθεί και η προέλευση του απορριμματοφόρου, καθώς στο εργοστάσιο πηγαίνουν απορρίμματα από όλους τους Δήμους του νομού Χανίων.

Στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ εκτός από την αστυνομία μετέβη και ιατροδικαστής, ενώ να σημειωθεί ότι στις αστυνομικές αρχές δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

αγροτικό της αστυνομίας έξω από το εργοστάσιο
flashnews.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0