Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.1°C21.5°C
1 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.0°C21.0°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.7°C19.9°C
1 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
4 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.6°C
3 BF 55%
Κορυδαλλός / Στο μικροσκόπιο το όχημα του ΣΚΑΪ - Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση στελέχη του σταθμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορυδαλλός / Στο μικροσκόπιο το όχημα του ΣΚΑΪ - Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση στελέχη του σταθμού

Περιπολικό
Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για κατάθεση κλήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στελέχη του ΣΚΑΪ μετά την είδηση ότι το θωρακισμένο τζιπ μέσα στο οποίο δολοφονήθηκαν ο 38χρονος και ο 31χρονος κουνιάδος του άνηκε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν πως βρέθηκε το αυτοκίνητο στην κατοχή του 38χρονου θύματος της διπλής εκτέλεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να σημειώνουν πάντως ότι «η έρευνα δεν αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην ουσία της υπόθεσης, ωστόσο, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει και θα γίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει πως το αυτοκίνητο ανήκει στην Ειδήσεις Ντοτ Κομ από το 2010 διευκρινίζοντας ωστόσο πως «το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος».

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο όμιλος. 

Αρμόδιες πηγές είπαν στο ethnos.gr ότι από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν γι’ αυτό το στοιχείο επικοινώνησαν με τον αρμόδιο του τηλεοπτικού σταθμού και ζήτησαν να κληθεί ο ιδιοκτήτης για κατάθεση. Από την πλευρά του ιδιοκτήτη ενημέρωσαν ότι θα προσέλθει σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ωστόσο πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν εκ νέου με την Ασφάλεια και ανέβαλαν αυτό το ραντεβού για την Δευτέρα.

Τα δύο θύματα της δολοφονίας ήταν γνωστά στις αρχές με την αστυνομία να αναζητά τώρα τους δράστες της δολοφονίας οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι επαγγελματίες εκτελεστές. Βάσει των πληροφοριών οι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν πως το διπλό συμβόλαιο θανάτου αποτελεί μέρος του «πολέμου» στους κόλπους της Greek Mafia και υπάρχει φόβος ότι μπορεί να ακολουθήσουν και άλλα «χτυπήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL