Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Ηράκλειο / Εκτός ΜΕΘ η 36χρονη που την μαχαίρωσε 14 φορές ο σύντροφός της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηράκλειο / Εκτός ΜΕΘ η 36χρονη που την μαχαίρωσε 14 φορές ο σύντροφός της

Μαχαιριές 36χρονη Ηράκλειο
(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Εκτός ΜΕΘ βρίσκεται η 36χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο, στην οποία ο σύντροφός της επιτέθηκε άγρια, με 14 μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Σύμφωνα με το cretapost, η γυναίκα που αποσωληνώθηκε χτες, παραμένοντας ωστόσο στην εντατική, σήμερα μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Η 36χρονη πλέον έχει διαφύγει του κινδύνου και παρά τα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο σύντροφός της, εμφανίζεται σε βελτιωμένη κατάσταση υγείας. Η ίδια είχε καταθέσει πως δεν είχε προηγηθεί καβγάς πριν την αιματηρή επίθεση.

Βελτιωμένη παρουσιάζεται και η υγεία του συντρόφου της 36χρονης και δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, αφού αυτοτραυματίστηκε μετά την επίθεση στην 36χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος δεν είπε τίποτα κατά την πρώτη επαφή με τους αστυνομικούς.

Όταν ο σύντροφός της σε κατάσταση «αμόκ» άρχισε να την χτυπά, η γυναίκα κατάφερε μετά από πολλαπλά χτυπήματα να ξεφύγει από τα χέρια και να ζητήσει βοήθεια από την γειτονιά.

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και για ενδοοικογενειακή βία, η οποία έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου.
 
Αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες από τον εισαγγελέα, για τις οποίες ο 36χρονος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL