Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.3°C19.1°C
3 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
14.6°C19.4°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.0°C
4 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C16.9°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.9°C15.2°C
0 BF 71%
Κρήτη / Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Το κτίριο του ΠΑΓΝΗ

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της, στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα, στη διάρκεια καβγά που είχαν μεταξύ τους. 

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ είχε χάσει πολύ αίμα, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή. 

Αφού μαχαίρωσε την 36χρονη, ο 36χρονος δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει, τραυματίζοντας την κοιλιακή του χώρα, με τον ίδιο να νοσηλεύεται επίσης αρκετά ελαφρύτερα τραυματισμένος από την 36χρονη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους, στο μπαλκόνι του σπιτιού, με τον άνδρα να επιτίθεται με μαχαίρι στη σύντροφό του, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και η πυροσβεστική, καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι και αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες.

Τα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο, δε χρειάστηκε τελικά να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη, οι οποίοι διαμένουν σε διαμέρισμα στον πάνω όροφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL