Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Μενίδι / Θέμα χρόνου να έχουμε και άλλο νεκρό παιδί από αδέσποτη σφαίρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μενίδι / Θέμα χρόνου να έχουμε και άλλο νεκρό παιδί από αδέσποτη σφαίρα

screenshot/glomex

Θέμα χρόνου χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμη ένα θύμα, ο Θανάσης Σουλούκος, πατέρας του μικρού Μάριου ο οποίος σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, πριν από έξι χρόνια, στη γιορτή του σχολείου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πατέρας του 11χρονου που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του σημείωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι «έχουν βρεθεί δύο άτομα που η αστυνομία τα θεωρεί ως υπεύθυνα. Παραδέχθηκαν ότι ο ένας έριξε με καραμπίνα και ο άλλος με εννιάρι όπλο. Ο Μάριος έχει σκοτωθεί από εννιάρι όπλο».

Υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, ο κ. Σουλούκος τονίζει ότι στην περιοχή «οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή».

Επιρρίπτοντας ευθύνες στην αστυνομία και την πολιτεία, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «έφυγε ένα παιδί 11 ετών. Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε». Αναφερόμενος στα δύο άτομα που έχουν επικεντρωθεί οι αρχές υπογράμμισε, ότι «αυτοί θα μπουν στην φυλακή και μετά από 10 χρόνια θα βγουν, μπαινοβγαίνουν στην φυλακή για άλλες υποθέσεις. Το θέμα είναι ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας. Σε καλοκαιρινή γιορτή παιδιών έγινε ότι έγινε. Έτυχε να είναι ο Μάριος, μπορούσε να είναι άλλο παιδί».

«Δεν είναι όλοι οι Ρομά ίδιοι, αλλά δεν μπορεί να ξέρουμε εμείς ποια σπίτια έχουν όπλα και ποια πουλούν ναρκωτικά και να μην ξέρει η αστυνομία» σημείωσε ο πατέρας του 11χρονου τονίζοντας ότι χρειάζεται λύση άμεσα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL