Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.3°C19.6°C
2 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.8°C17.6°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C19.4°C
3 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.8°C17.1°C
1 BF 88%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
0 BF 94%
Αχαρνές / «Αδέσποτη» σφαίρα χτύπησε τζάμι δημοτικού - «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αχαρνές / «Αδέσποτη» σφαίρα χτύπησε τζάμι δημοτικού - «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει»

Τζάμι σφαίρες Αχαρνές
newsit.gr

Σφαίρα «προσγειώθηκε» σε τζάμι τάξης, στο 20ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε γονέας, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αντίστοιχο περιστατικό.

Όπως περιέγραψε στο newsit.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας, Γιώργος Κιαχόπουλος όλα έγιναν κατά τη μία το μεσημέρι. «Έφτασα στο σχολείο, βρήκα σπασμένο το τζάμι, ανέβηκα στην τάξη, είδα ότι ήταν από σφαίρα», ήταν τα λόγια του γονέα.

Τζάμι όπλο Αχαρνές
newsit.gr

«Είναι στο περβάζι αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς αυτό το τζάμι ήταν διπλό και συγκρατήθηκε η σφαίρα από το ένα τζάμι και δεν έσπασε όλο, αλλιώς θα είχε μπει μέσα στην τάξη», συνεχίζει ο κ. Κιαχόπουλος, εξηγώντας πως το περιστατικό έγινε σε ώρα εκτός μαθήματος.

«Ήμασταν τυχεροί αυτή τη φορά», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο αναστατωμένος γονέας, όπως είπε, ειδοποίησε την Ασφάλεια προκειμένου να συλλέξει την σφαίρα και ενημέρωσε την διευθύντρια του σχολείου.

Τζάμι σφαίρες Αχαρνές
newsit.gr

«Την περασμένη εβδομάδα είχαν βρεθεί τρεις κάλυκες έξω το κυλικείο του σχολείου», αποκάλυψε ο ίδιος, προδίδοντας πως τέτοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στο μέρος.

Ευτυχώς, τα μαθήματα είχαν μόλις τελειώσει και τα παιδιά έχουν φύγει. «Υπήρχαν όμως κάποια που έμειναν στο ολοήμερο, αλλά ήταν από την άλλη πλευρά του σχολείου», καταλήγει ο Γιώργος Κιαχόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL