Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.2°C18.9°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C18.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.0°C17.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.0°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
10.9°C13.5°C
0 BF 93%
Αρσάκειο / Πυρά γονέων κατά Μπαμπινιώτη - «Δεν μας έχει ενημερώσει, τα μαθαίνουμε από ΜΜΕ»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αρσάκειο / Πυρά γονέων κατά Μπαμπινιώτη - «Δεν μας έχει ενημερώσει, τα μαθαίνουμε από ΜΜΕ»

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης
(INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ)

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανακοίνωση με αφορμή το άγριο περιστατικό Bullying στο Αρσάκειο, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας, με ευθείες βολές κατά του προέδρου Γιώργου Μπαμπινιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας, εξέφρασε την έντονη αποδοκιμασία της για το σκληρό περιστατικό και κατήγγειλε τον πρόεδρο της για την πλήρη άγνοιά του Συλλόγου, για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα κατηγόρησαν τον πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας, ότι δεν τους έχει ενημερώσει επίσημα.

Η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της τονίζει πως «μέχρι την έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης , η ομοσπονδία μας δεν έχει την παραμικρή επίσημη ενημέρωση από το κ. πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας».

Οι γονείς και κηδεμόνες επισημαίνουν ότι «όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το γεγονός αυτό, προέρχονται από δημοσιογραφικές πληροφορίες και από διάσπαρτες φήμες».

Καλούν τον Γιώργο Μπαμπινιώτη να τους ενημερώσει, τονίζοντας ότι «ζητείται άμεσα και δια ζώσης επίσημη και αναλυτική ενημέρωση από τον κ πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής αναφορικά με τα τρέχοντα γεγονότα».

«Ως γονείς και κηδεμόνες αισθανόμαστε την ανάγκη να αποδοκιμάσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όσα έλαβαν χώρα στο σχολείο μας» σημειώνουν.

Παράλληλα οι γονείς ζητούν την «αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος στους μαθητές – υπαίτιους ως αυτονόητη παιδαγωγική πράξη προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες απαράδεκτες και επικίνδυνες συμπεριφορές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση
Ανακοίνωση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL