Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C24.6°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.9°C
3 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C23.3°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C24.1°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
3 BF 31%
Εφετείο Αθηνών / Τέσσερις συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση - Τι λέει η ΕΛΑΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εφετείο Αθηνών / Τέσσερις συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση - Τι λέει η ΕΛΑΣ

Μηχανές της αστυνομίας έξω από το κτίριο του Εφετείου Αθηνών
Φωτογραφία αρχείου ΕUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία αναφορικά με το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/3) έξω από το Εφετείο Αθηνών, στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε δύο άτομα τραυματίζοντας τον έναν με αιχμηρό αντικείμενο. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοτας χρήση χημικών, ενώ σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ τα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο διέφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τα οποία συνελήφθησαν για συμμετοχή στην επίθεση. 

Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό συνδέεται με οπαδική βία αφού μέσα στο Δικαστήριο διεξαγόταν εκείνη την ώρα δίκη για οπαδικό επεισόδιο και οργανωμένους οπαδούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (22-3-2023) και ώρα 11:00 κατά την εξέλιξη εκδίκασης ποινικής υπόθεσης με οπαδικό υπόβαθρο στο Εφετείο, ομάδα περίπου 20 ατόμων κινούμενη σε παρακείμενη οδό, επιτέθηκε σε βάρος δύο ατόμων, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν εξ’ αυτών.

Οι δυνάμεις αποκατάστασης τάξης που λάμβαναν μέτρα εξωτερικά του Εφετείου προέβησαν σε χρήση των αναγκαίων δημόσιων ειδών και τα άτομα διέφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

Οι ανωτέρω αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Ανωτέρω οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην ανωτέρω επίθεση και συνελήφθησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL