Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Νέα Σμύρνη / Επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας η 14χρονη θύμα μαστροπείας - Καταθέτει στην ΕΛΑΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη / Επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας η 14χρονη θύμα μαστροπείας - Καταθέτει στην ΕΛΑΣ

Κορίτσι
UNSPLASH.COM (Φωτογραφία αρχείου)

Στη δομή της Νέας Σμύρνης επέστρεψε η 14χρονη η οποία αποτελεί θύμα μαστροπείας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η ανήλικη αναμένεται να μιλήσει στις αρχές σχετικά με τη δυσώδη υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωρίτερα, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία εναντίον τριών ατόμων.

Οι τρεις συλληφθέντες (29, 25 και 24 ετών) παραπέμφθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να απολογηθούν εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση από εδώ και πέρα. Σημειώνεται ότι οι αρχές αναζητούν ακόμη έναν εμπλεκόμενο στην υπόθεση, ο οποίος φέρεται να έχει συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αναζητούσαν την ανήλικη η οποία αρχικά έφυγε από την δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, στις 19 Μαρτίου και επέστρεψε το χθες πρωί. Ωστόσο, λίγο αργότερα, έφυγε ξανά και επανεμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Αρχικά η κοινωνική λειτουργός της δομής φιλοξενίας που μένει η 14χρονη, προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές αφού πρώτα έλαβε πληροφορίες από φίλες της ανήλικης, σύμφωνα με τις οποίες η τελευταία διατηρεί επαφές με έναν 29χρονο.

Στη συνέχεια, η κοινωνική λειτουργός σε επικοινωνία με την 16χρονη αδερφή του θύματος απέκτησε πρόσβαση στο κινητό της ανήλικης και εντοπίστηκαν μηνύματα που αντάλλαζε με τους συλληφθέντες. Τότε, η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε την αστυνομία η οποία προχώρησε πρώτα στη σύλληψη του 29χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL