Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C22.3°C
3 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
14.1°C16.6°C
2 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
30 °C
24.4°C29.8°C
6 BF 21%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
2 BF 94%
Νέα Σμύρνη / Ποινικές διώξεις στους τρεις συλληφθέντες που εξέδιδαν την 14χρονη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη / Ποινικές διώξεις στους τρεις συλληφθέντες που εξέδιδαν την 14χρονη

Κορίτσι σε διάδρομο
Φωτογραφία αρχείου (UNSPLASH.COM)

Ποινική δίωξη για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία άσκησε κατά περίπτωση ο εισαγγελέας, εναντίον των τριών συλληφθέντων στη νέα φρικιαστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/3) στη Νέα Σμύρνη.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να απολογηθούν εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση από εδώ και πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για μια σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και κακομεταχείρισης ανήλικου που θα απασχολήσει την αστυνομία, η οποία εκτός από τους τρεις που έχει συλλάβει μέχρι ώρας, αναζητά ακόμη έναν.

Η 14χρονη αγνοείται

Το ανήλικο θύμα έχει ιστορικό «εξαφανίσεων» από το ίδρυμα, καθώς συνήθιζε να φεύγει και να επιστρέφει εκεί μετά από ώρες. Έχει, μάλιστα, εκδοθεί και ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ουκ ολίγες φορές.

Μέχρι τώρα, η ανήλικη παραμένει άφαντη. Συγκεκριμένα, έφυγε από την δομή φιλοξενίας στις 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (20/3). Λίγο αργότερα, όμως, έφυγε ξανά και μέχρι τώρα δεν έχει επιστρέψει.

Πώς φτάσαμε στις έρευνες

Την καταγγελία έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος που φιλοξενείται η 14χρονη, όταν σύλλεξε πληροφορίες από φίλες της ανήλικης και κατάλαβε πως η τελευταία διατηρεί επαφές με έναν 29χρονο άνδρα.

Η ίδια σε επικοινωνία με την 16χρονη αδερφή του θύματος απέκτησε πρόσβαση στο κινητό της ανήλικης και είδαν μηνύματα που αντάλλαζε με τους συλληφθέντες.

Τότε, η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε την αστυνομία, έκλεισαν εικονικό ραντεβού με τον 29χρονο κατηγορούμενο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και εκεί τον συνέλαβαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL