Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.1°C23.2°C
5 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.7°C
5 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.7°C19.4°C
4 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.3°C22.8°C
5 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.8°C21.9°C
4 BF 26%
Τέμπη / Επιβάτης περιγράφει την «κόλαση» - «Δεν μπορούσαμε να βρούμε το πάνω κάτω»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη / Επιβάτης περιγράφει την «κόλαση» - «Δεν μπορούσαμε να βρούμε το πάνω κάτω»

screenshot/glomex

Συγκλονίζουν όσα δηλώνει ο 28χρονος επιζών από το τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης δύο τρένων στα Τέμπη. Ο Στέργιος Μιναέμης μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης περιέγραψε όσα βίωσε ως «κόλαση».

«Όλοι έχουμε δει ταινίες. Πιστεύω ότι σκηνοθέτης δεν το έχει σκεφτεί ακόμη», σημείωσε χαρακτηριστικά περιγράφοντας τις φωτιές τα σπασμένα τζάμια και τα αναποδογυρισμένα βαγόνια.

Ο ίδιος ο οποίος βρισκόταν στο τέταρτο βαγόνι σημείωσε περιγράφοντας την αρχή της σύγκρουσης ότι «ακούστηκε το πρώτο μπαμ και μέχρι τότε υπήρχε φωτισμός». «Στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο μπαμ δεν υπήρχαν φώτα. Κρέμονταν καλώδια και υπήρχαν θραύσματα».

«Επικράτησε πανικός, μία κυρία φώναζε για το παιδί της. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να βρούμε το πάνω κάτω. Δεν ξέραμε πού να πάμε», σημείωσε ο 28χρονος περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά τη σφοδρή σύγκρουση και πρόσθεσε ότι στο βαγόνι του υπήρχαν δύο εστίες και ότι κάποιοι αφού βγήκαν από το βαγόνι προσπαθούσαν να τις σβήσουν και άλλοι να βοηθήσουν όσους είχαν εγκλωβιστεί.

Ο 28χρονος σημείωσε ότι από τη σύγκρουση, έχει κάποια χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα αλλά μέχρι στιγμής δεν κρίνονται σοβαρά, ενώ πρόσθεσε ότι ίσως αύριο πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL